Vemodiga tankar

Jag blir lite vemodigt ledsen när jag tänker på att vi aldrig kommer gifta oss igen.. Vi kommer aldrig planera bröllopsmiddagen, bestämma hur tårtan ska se ut och jag kommer aldrig mer sy upp en brudklänning. Jag kommer inte fundera över vad jag ska ha för gammalt, nytt, lånat och blått och inte heller kommer jag få ha en brudkrona på hjässan. Det enda vi har kvar nu är tackkort och resan... och tur är väl det... för jag vill aldrig nånsin släppa vårt bröllop helt och hållet. Det var dagen alldeles för bra för.


Det är svårt att välja bild till tackkorten. Alla är så fina, men på många ser vi lite knasiga ut.

Fritidslove

Det är så härligt att skola in på dagis för på köpet får man fritid. Dagens fritid spenderades med Linda och Annelie, på Lindas balkong, ätandes chokladbollar, dumlekaka och bullar... Det var jag verkligen värd efter en 1½ timmes promenad med barnvagn härifrån och dit. Dessutom jobbade vi flitigt på en knivskarp företagsidé. Den kommer ni inte åt!

Fru Kalodimos refererar

Så.. nu är jag tillbaka! Sommaren har varit hetsig och fylld med bröllopsplaner, fix och don. Men nu är jag tillbaka i bloggen och jag har tom. redan börjat pyssla... så som sig bör om man heter Sofie (numer Kalodimos i efternamn)
Det är en halsduk till min make som skapas här hemma och om ni är snälla så kanske ni snart får se en bild på den.

Bröllopsdagen den 8 augusti var helt klart den största och roligaste dagen i mitt liv. (Visst var dagen då Algot föddes lika stor, men det fanns inget roligt med att föda barn.)
Cermonin i kyrkan kändes otroligt mäktig och mina tårar flödade... efter det var det middag och fest på Skatans dansbana där vi åt supergod västerbottenpanacotta, härlig skärgårdsbuffé och en något sämre tårta.

Vår spellista kan vara den bästa genom alla tider med blandade låtar från 50-talet och fram till idag.  Eftersom vi hade 50-talstema på festen så var dessutom gästerna de snyggaste man kan tänka sig. Kolla bara in Linda & Angelicas bloggar. Ojojoj! Vi dansade natten lång, så pass att jag fick blåsor under fötterna.... men inte höll dem mig  ifrån dansgolvet ändå ska ni tro.

Natten avslutades i en svit på hotellet Knaust i Sundsvall med bubbel, choklad och en härlig fruktdricka.Jag skulle tro att vårt bröllop var ett av världens roligaste. Kanske tack vare alla underbara vänner och all härlig släkt.

RSS 2.0