Miniuppdatering

Jag började min kurs i torsdags; min underbara kurs. Äntligen får jag lite kreativa utmaningar igen & jag älskar det! Det är så intressant med kommunikation och det är så härligt med nya sorters marknadsföring. Kursen är helt perfekt för mig och förhoppningsvis leder den till ett roligt jobb inom kort.

Imorse tog jag en promenad hela vägen till TRR för att söka jobb. Hittade ett som är som gjort för mig och blir faktiskt riktigt besviken om jag inte ens får komma på intervju.

Nu ska jag familjemysa. Det är det bästa myset.


Ben & Jerrys

Helgplanerna blir ändrade, som de så ofta blir. Jag är fast i en smittozon där Algot avslutat sin magsjuka och Johan påbörjat sin. För att undvika hemskheterna har jag & Algot beslutat oss för en varsin Ben & Jerry-strut i gamla stan tillsammans med Stina. Förhoppningsvis stannar solen på himlen så att vi kan gå på en mysig promenad.


Fast det är ju godare än det ser ut.


PS.

Imorse sa Algot att han var en Fiskorv.
Troligtvis har han blandat ihop begreppen gofis och gokorv... då blir det lätt fiskorv.

DS.


Berghs

Om allt faller på plats så ska jag börja på en kurs på min drömskola imorgon. RMI Berghs! Oj... kan ni tänka er hur många jobb jag kommer få tack vara den här kursen!

Tack min älskade coach på TRR som överskrider budgetar för min skull. Jag tror att hon kan vara det bästa som har hänt mig i år. Fast i helgen får jag träffa lilla Lisa & då vinner nog hon.

Måla

Snaaaart ska jag starta en blogg som blir så pysslig & bra att duktiga konstnärer kommer måla av mig för att jag blir en sån där favoritbloggare... kan ni tänka er! Stort...

Har i övrigt kommit på världens bästa barnbok.. behöver bara en grym illustratör. Tror jag vet vem jag ska fråga.


GT

Algot är lämnad, bilen parkerad, fejjan sminkad och håret flätat. Snart bär det av mot Ola & Sofie & kalasande. För att komma i stämning lyssnar jag på kalasfina låtar och dricker en Gin & Tonic. En Gin & Tonic! Alldeles själv!

Vad härligt busigt det här känns...


Kalendarium.

Inatt hade vi besök av systersonen Albert. Vi hade en mystorsdagskväll med popcorn, saft och Den oändliga historien... så härligt. Måste nog se den ikväll med eftersom jag nattade Algot under halva filmen.

Johan är nämligen på AW kvällen till ära och det kan även innebära att jag måste hyra en riktig "tjejfilm" med massor av romantik. Man vet aldrig.

Imorgon ska jag träffa Helena & Therese på dagen & på kvällen är det inflyttningsfest hos Ola & Sofie. Algot ska då vara hos Linda & Jonas & tom. få sova över. Vilken lyxlördag!Nya tag... igen...

Där gick jag bet. Det blev inget jobb och lika bra är det, för det hade varit ett misslyckande. Jag vill inte återvända till logistikvärlden och vantrivseln. Men inte är det nån som fattar det...
Jag satsar på mig själv nu och skiter lite i resten... så får det bli. (Men jag skiter ju inte i familjen & kompisar förstås)

Igår påbörjade jag en ny healingutbildning och det känns verkligen renande. Jag behöver fina energier nu eftersom jag under en tid haft så lätt att ta till mig negativa. Men nu är det andra bullar. Andra människors idéer och känslor tillhör inte mig.

Har idag sökt sju jobb & ska nu åka hem & äta. Efter det blir det lek i Mulle Meck-lekparken och filmmys med Johan, Algot och lilla Albert. Akta er popcorn!


Kreativ påsk

Kreativiteten flödar hemma hos Kalodimos och sedan vi kom hem från mamma, där vi var i påsk, så har jag hunnit påta lite på balkongen, sy ett kuddfodral, donat med inredningen och Algot & jag gjorde även en tjusig pärlplattebil idag. Så roligt! 
 
Det här har jag skapat den senaste veckan:
* Currysill
* Chokladfondant
* Morotskaka
* Kuddfodral
* Pärlplatta

Sen så har jag lagat mer mat med... men inte så mycket eftersom vi har varit hos mor min. Har även hunnit träffa både Angelica & Helena. Så roligt så. Mer lekkalas tycker jag!

Intervjun gick nog bra tror jag... men än vet jag inget. Jag vet inte om jag får jobbet, jag vet inte om jag vill ha det och jag vet inte vad jag ska göra om jag inte får det. Så jag vill nog ha det... blir galen av att söka jobb hela tiden.

RSS 2.0