Insomnia

Inatt sov jag knappt nånting... sånt händer inte mig. Jag brukar somna så fort jag släckt lampan... men inte nu. Nåt har hänt. Det är stress i alla vrår och jag vet varken ut eller in. Jag vet vad jag vill, men inte hur jag ska komma dit. Fucki...

Trots dagens regnväder och knäont ser jag fram emot den här kvällen. Annelie & Markus kommer och vi ska äta Jamie Olivers goda köttbullar... Jag gillart. Ingen alkohol står på schemat och inte heller någon efterrätt. Vi måste börja med bättre matvanor nu jag & Johan. Vi ska snart på två bröllop och då vill vi gärna kunna komma i något klädesplagg. Blir lättare då.

Här vill jag svära högt. Men sånt gör jag helst inte på bloggen. Så ni får fantisera och på något sett tänka att mina tankar är aningen ångestladdade nu. Men inte helt och hållet... jag mår bra också. Jag lovar. Det är som någon slags bitterljuv kombo.


Lite rost i Galtström.

Sofies världJag är kvar i min värld av arbetslöshet och pengastress men mår ändå bra för det mesta. Jag känner fortfarande att jag är på väg även om oron att behöva jobba med det jag minst av allt vill jobba med finns kvar. Och det kanske blir så... men jag lovar er, mig och framtiden att det i så fall bara är tillfälligt. För jag vägrar ge upp den här gången.

Igår hade jag värsta migränanfallet med kräka och allt. Inte mysigt på något vis. Men jag tror att det beror på mina senaste veckor av unnande. Jag har varit ledig och bara sökt några jobb i veckan och jag har tillåtit mig själv att slappna av och att njuta. Jag har badat, solat, ätit onyttigt, druckit öl, åkt båt och läst böcker i timmar. Så kom jag tillbaka hem och nu är det dags att paniksöka jobb igen.

Men vet ni- jag är lycklig. Jag mår bra och kan tåla nån kräka ibland.

Och jag har det så bra med vänner... idag har jag lekt m Therese, snart ska jag till Katarina, imorgon är det Anneliedags och dagen efter det är det Stinamys.

Och vi ska starta syjunta! Så sjukt kul. Jag har många projekt i tanken.

Glöm inte att kolla in My Little Honey.


RSS 2.0