Jobbjävlar

Veckorna är verkligen som bergochdalbanor nu. Jag vaknar oftast pigg och glad men framåt eftermiddagen har jag tappat några gram av hoppet och kanske, om jag har tur, så vinner jag det åter. Idag är en medelmåtta dag och för det är jag tacksam. Jag har skickat lite mail, ringt några samtal och ska nu vika tvätt. Efter det hämtar jag både Algot & hans kusin Albert på dagis och kvällen avslutas med middag hos systerns familj. Det är ju bra sådär- men inget omvälvande har hänt idag. Lite som att det är onödigt att blogga.

Igår var jag däremot på intervjuträning på TRR & träffade olika rekryterare. Jag fick beröm över både brev, CV och mitt framträndande i intervjuen men det känns som att det är skitdetsamma när de ändå inte tänker anställa mig.

Imorgon tänker jag ta ledigt & istället umgås med kompisar, för nu behöver jag en laddning av kärlek & positiva energier. Ska skicka lite värme till a-kassan ikväll med så att pengarna börjar rulla in nångång.

Jag längtar efter semester. För är det nåt jag inte har som arbetslös så är det semester. Jag söker jobb på kvällar, helger och mornar. När jag inte söker jobb så oroar jag mig över att jag inte har sökt nåt jobb. Och nu vill jag inte ha det såhär längre. Jag vill ha ett jobb där jag får möjligheten att vara kreativ! Det jag inte gör är nämligen att söka jobb som jag inte vill ha. Jag vägrar. Nu ska jag använda mig av min journalistiska bakgrund. Så det såååå!

Oj... jag hann bli arg medan jag skrev.


Kommentarer
Postat av: stina

Du är så duktig som orkar söka, söka, söka. Tänk vad många som inte gör det och ändå klagar över att de inte får jobb. Du är som en mall för hur en arbetssökande ska vara. Och det kommer att löna sig. Du kommer att få en superjobb. Det är bara en tidsfråga. Och jag är såå imponerad över hur flitig du är!!! Hurra för Sofie som är världens bästa!!

2010-03-17 @ 15:49:05
URL: http://stinamedk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0