Promenader

Känslan av att vara hundägare fick dröja sig kvar ytterligare en natt eftersom syster med familj satt fastfrusen på Östersjön bland fylla och bufféer. Härligt tycker jag för det där med promenader klockan 8 på kvällen och 8 på morgonen skulle aldrig ske om jag inte hade en hund som peppade mig. Jag älskar promenadstråken häromkring och jag tror bestämt att jag ska ta en morgonpromenad varje lördag morgon.Promenerandet fortsatte dock efter Kinjos avresa. Björn & Stina kom förbi & vi tog en sväng efter vattnet bort till Pampas marina där vi avnjöt en skärgårdsbrunch. Mmmm... så himlans gott. Om ett par timmar kommer de åter & då ska vi kolla på schlagers och äta risotto. Det där med mat börjar gå lite över styr... jag är så mätt!


Kommentarer
Postat av: Linda

Men gudars vilken härlig lördag. Mmm, Pampas Marina. Slurp! Rösta på Neo ikväll åt mig. Jag ska ut och äta och missar spektaklet. Kyss.

2010-03-06 @ 17:48:02
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/
Postat av: Linda

Ang bowling...jag tänkte på det igår. Vi borde köra ett helt gäng! Blir kul. Vi var på Ballbreaker och det var rätt bra där. Schysta barer och allting. Let's bowla!

2010-03-06 @ 17:58:47
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0