sju om algot


Mina älsklingar. De är så fina att man dör lite!

1. Algot älskar att läsa. Det är det bästa han vet och i snitt läser vi nog 25 böcker/ dag för Algot... eller ja, 25 omgångar iaf. Ofta vill han höra Alfons fyra gånger och Totte två... det beror lite på vilken bok som är hetast för tillfället.

2. Den leksak som har varit populärast längst i vårt hushåll är Algots "Blixten McQueen" som han fick på julafton innan han skulle fylla ett år. Han har lekt med den varje dag sedan dess och den är så utomordentligt bra för man kan både spela på den, skjutsa den och åka på den. Tack gammelmormor!

3. Algot och jag har döpt alla hans legogubbar... men två av dem ser likadana ut & de har Algot själv döpt till Nicke & Nicke. Igår döpte han ett legofår till Kinjo.

4. När man frågar vad Algot vill ha för mat får man 9 gånger av 10 svaret "tacos" övriga dagar blir svaret "pasta". Vilken tur att det är goda maträtter.

5. Algot har under några månader varit helt besatt av tåg. Han vet skillnaden på tunnelbana, pendeltåg, spårvagn, rälsbuss och X2000. Det är mer än jag vet. Bästa julklappen och födelsedagspresenten var tågräls och tåg. Härligt!

6. Algots favvogosedjur som han sover med varje natt heter Wilma och är en gåva från Linda. Hunden är väldigt ruggig och ser ut att ha blivit misshandlad i sisådär sju års tid.

7. För att bara vara två år är Algot ett proffs på att prata. Han är aldrig tyst och kan sjunga hela låtar och härmar de mesta man säger. Det kan bero på att jag aldrig heller är tyst... och på att dagis är så fantastiskt bra.


Kommentarer
Postat av: Linda

Jag tycker om punkt 6:) Puss på Algot!

2010-03-06 @ 17:48:31
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0