sju om sofie

Angelica & Linda har utmanat mig att berätta sju saker om mig själv.

1. Jag älskar att baka och gör alltid goda, men ofta ganska fula saker. Mina bakfavoriter är muffins, småkakor och på senare tid även matbröd. Jag gillar dock inte att bli kladdig om händerna.

2. Jag har pysslat med musik på något sätt så länge jag kan minnas men har aldrig blivit riktigt bra på något. Är lite väl spretig och vill göra för mycket. Jag har i mitt liv sjungit i kör i tio år, tagit sånglektioner, spelat blockföljt, tvärflöjt och trummor. Nu för tiden blir det dock mest barnlåtar här hemma.

Bandet... Lester Ash & jag som trummis till vänster.

3. Jag har bestämt mig för att göra några saker i livet innan jag dör. (Jag får inte dö än på väldigt länge)
Vill skriva och publicera en bok, lära mig spela gitarr och ha ett rött hus med vita knutar.

4. Jag tror på Gud, Gudinnan, spöken och småfolk men är tyvärr ändå kritisk till andra som tror på saker som inte jag tror på. Jag tror att alla religioner bör knytas ihop och vi bör sluta tracka varandra... Allt hör ihop. Jag är själv en hejare på att spå folk i tarotkort och kan även heala.

5. Jag är riktigt bra på att skriva. Det har resulterat i ett skrivarstipendium, en journalistutbildning, MVG i Skapande skrivande och ett peppsamtal av en svensklärare som ville att jag skulle skriva en bok. Att jag inte jobbar som journalist handlar troligtvis om att jag varit lat innan. Men nu ligger jag i & är duktig.

6. Mina stöktendenser försöker ofta döljas, trots att det är omöjligt. Det är aldrig rent i mitt hem längre än en dag. Jag försöker men jag vet inte hur man håller rent. Jag tror att alla saker bör ha sin plats, men jag vet inte hur man ska hitta så många platser.


7. Jag har alltid varit barnkär & när jag var liten drömde jag om att bli en motorcykelåkande dagmamma. Det är jag glad att jag inte blev. Men Algot är det bästa som har hänt mig iaf och jag är så lyckligt lottad som har en sån härlig familj. Jag vill någon gång ha två barn till... men inte än eftersom graviditet och förlossning är det värsta jag varit med om. (Då har jag även brytit ben, armar och gjort diverse operationer)
Fina bebisnamn: Vilgot, Melvin, Tore, August, Freja, Alva, Hilda, Saga, Tindra mf.

Nu utmanar jag Lillanna, Stina med K, Visa Elvisa, Pappasaurus, Hemmet är där hjärtat är, Poptuben & Vimsig mamma. Ni får också utmana sju!

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag vill ha nybakta kakor nu!!!! Idag har jag så tråkigt så jag inte ens orkat klätt på mig än. Trööök!

2010-03-05 @ 12:15:33
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/
Postat av: Linda

Taaack. Men det där med mandelmassa har du rätt i. Det är bra onödigt tycker jag. Och förresten så känner jag mig tjock idag så jag skippar kakorna och satsar på träning idag istället. Fast ikväll ska jag iofs dricka rödvin... Äsch. Det går aldrig att vara helt nyttig.

2010-03-05 @ 12:58:27
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0