Tandens dag

Inte nog med att Algots tänder börjat titta fram, idag har även min dag varit tandinrikad. Dagen började med ett besök hos tandläkaren för min del. Ajaj tänker ni... men det gjorde faktiskt inte så ont... ändå tömde hon min tand & borrade rakt i en nerv... tack gode gud för bedövning. Det är sorgligt att jag inte förstod att bedövning är kärlek när jag skulle föda barn... hade jag förstått det, så hade jag kanske varit sugen på att föda igen. Men nä... nu får det väl bli adoption nästa gång istället.

Annars har dagen varit bra- både jag & Algot har varit skittrötta- inatt blev det nämligen dåligt med sömn eftersom pojken hade ont i tänderna & även var täppt i nästan. Borde väl egentligen gå & lägga mig nu, för att få sova så mycket som möjligt den här natten, men jag väntar tills Johan kommer hem. Han har varit på gröna lund & haft femkamp & åkt karuseller ikväll. Jag är så avis! Jag vill väl också åka karuseller! Det fattar väl varenda liten kotte.

Jag är rätt stolt idag iaf - har varit en duktig flicka som både har varit hos tandläkaren, gjort god mat & städat lite. Gud vad jag är bra lite från & till. Om jag ändå fick bli en hemmafruförfattarinna...

Sov tight.

Kommentarer
Postat av: Johan

Skriv en bok vettja. Det blir nog bra.

2008-05-27 @ 11:22:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0