Update

Jag är inte så bra på att blogga, såhär i stresstider. Den värsta tiden är nu, men även den bästa.
Jobbet tar död på mig och om  den inte gör det, så får jag nog ta livet av mig- för att vara kvar på jobbet orkar jag minsann inte. Det är tur att jag går på semester idag.. wiiii...

Det har varit möhippa och greklandsresa och jag har haft det alldeles, alldeles fantastiskt bra. Speciellt på möhippan... den kommer jag ALLTID minnas som en fantalastisk kväll! Det var brunch, häxblandning, sumobrottning, kondomförsäljning, häxcermoni, chokladprovning, god mat (hela tiden) och singstar. Men framförallt världens bästa vänner. Åhhh vad ni är söta och goa.

Har själv inga bilder... men här kommer några ändå, snodda av Linda & Angelica.

Bröllop, jobb och nya ord

Jag är en dååålig bloggerska. Fyfyfy! Men jag har mina skäl och skälen är stress, stress och ännu mer stress.

Jag jobbar, planerar bröllop, lagar mat, städar och är mamma. Men allra mest jobbar och bröllopsplanerar jag. Jobbet är fruktansvärt just nu, men bröllopsplanerna är förtfarande roliga... trots att de,leder till nattlig stress..
Inatt blev jag jagad av en mördare, jag gömde mig i högt gräs, men mördaren var alltid efter mig... och natten innan det var bordsplaceringen fast i hjärnan. Alla är lättplacerade egentligen... men jag vill bara at varenda en ska ha så kul som den nånsin kan ha. Alla ska känna någon vid bordet och ändå kunna lära känna nån ny. Det är lite småsvårt faktiskt...

På söndag åker iaf jag och min lilla familj till Grekland för att vila i en vecka innan bröllopsplanerna. Det är vi verkligen värda.

Annars så ser livet ut lite såhär:
* Bröllopsklänningen är snart klar och jag går varje kväll in mina hööögklackade bröllopsskor.
* Musiklistan inför bröllopet är snart sammanställd.
* Greklandsväskan ska packas snarast.
* Algot sover härmed i tid och i egen säng. Puh!
* Algot säger nya ord varje dag. Idag: Bamse. Han säger även tiger och "tack" när han mottager saker.
* Algot somnade igår med yoghurt i munnen, i sin matstol.
* Johan har köpt världens finaste bröllopsskor på Sivletto- måste vara världens mest underbara butik. Jag ska nog bosätta mig där.
* I veckan blir det klart att jag kommer heta Kalodimos efter vigseln.

RSS 2.0