Dag 8- Ett ögonblick.

Första gången jag höll i Algot:


Jag blir tårögd när jag tänker på det här ögonblickt och när jag ser bilden. Eftersom jag hade en svår förlossning och Algot fick ligga på neonatal de första timmarna i sitt liv hade jag inte fått hålla i honom på hela dagen. Jag låg på BB & skakade och sov medan Algot låg under en värmelampa med sladdar och full bevakning.

Men här, när Algot är sisådär fem-sex timmar gammal, får jag känna honom intill mig. Det kändes som om jag bara lånade honom från personalen, som om han egentligen inte var min på riktigt. Ändå älskade jag honom så starkt. En sorts kärlek jag aldrig hade kännt innan. Alla mina behov försvann när Algot kom till världen. Han var den enda som betydde något. Och han betyder mest i världen för mig nu med. Min lilla älskling. Jag skulle gå sönder utan honom.

Kommentarer
Postat av: stina

jag vet exakt vad du menar. helt otroligt vad man kan älska. vilken kärlek!

2010-12-14 @ 09:45:05
Postat av: Grinders.se

Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill tjäna extrapengar på sin blogg genom att sälja sponsrade inlägg och annonsplats till företag som vi samarbetar med. Är du intresserad kan du läsa om hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about

2010-12-14 @ 12:35:09
URL: http://www.grinders.se
Postat av: Linda

Åh...snutten. Jag fick en tår i ögat nu. Vilken fin liten guldklimp du har!

2010-12-14 @ 19:50:12
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0