Algots feberfest

Algot och jag har varit hemma i fyra dagar tillsammans och det har verkligen varit uppochned. Ena stunden har han 39,8 graders feber och i nästa stund vill han leka men orkar inte, så han slår sin mamma och mamma blir arg och vi sover och vi skrattar och sen myser vi. Men han är ändå så positiv min pojke.

Inatt vaknade han av att han hade så mycket slem i halsen att han kräktes. Jag dushade av honom, satte på honom en ren pyjamas och borstade hans tänder. Och han var så glad hela tiden "Algot kräkes" sa han och log. När vi kom tillbaka till sovrummet bäddade Johan sängen och Algot blev chockad över den plötsliga förändringen och frågade "Pappa gjort!?".

I övrigt så tror jag att han är en liten tankeläsare. Jag skickade ett sms till Johan i onsdags där det stod ungefär "Köp glass". Algot kontrade direkt med "Algot glass!" Haha... var kan han ha fått det ifrån? Jag måste vara försiktig med mina tankar.


Kommentarer
Postat av: Linda

Sådan mor, sådan son... Han har något extra den här pojken.

Jag hoppas att hans feber försvinner snart och att han blir helt kry. Det är synd om både honom och mig. Inatt hostade jag till kl halv fem, det var inte kul. Idag ska jag prova alla huskurer som finns. Puss

2010-02-19 @ 11:10:21
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/
Postat av: Anna Panna Bröstlund

Din blogg är verkligen så sockersöt! Man vill bara käka upp den ju! Sån fin blogg har inte jag - men jag har till sist skaffat mig en... på gamla dar och allt. Men jag är inte så teknisk som du... Och inte lika söt heller för den delen! Hoppas ni mår bättre idag iaf! PUSSAR

2010-02-20 @ 14:26:45
URL: http://lillanna.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0