Alla dessa dagar... inte visste väl jag att det var nätter.

Den som säger att man inte har nåt att göra som arbetslös har aldrig varit arbetslös. I måndags var jag på en fantastisk kurs på TRR där jag fick lära mig hur jag ska presentera mig själv på bästa sätt... jag fick dessutom lära mig att jag har några nervositetstix och att jag ibland ursäktar mig trots att jag är bra. Sjukt viktiga lärdomar! Min nya presentation är kanske 75% bättre och därmed framstår jag som 75% bättre. Puh! Nu måste jag bara få jobb...

Igår gick jag & Stephanie på jobbmässa i Kulturhuset. Tyvärr gav den inte mig så mycket, men det var iaf trevligt att umgås.

Den här dagen har hittills ägnats åt blanketter & skit.... har dock hunnit skicka iväg en ansökan med väldigt mycket personlighet i. Om jag inte får något som helst svar på det mailet så måste det vara ren ondska. Man svarar faktiskt på personliga mail!

Dags att återgå... och snart ska jag ringa en kändis. Hjälp!

Kommentarer
Postat av: Johan

Vilken kändis ska du ringa? Eller ska du bara ringa en på måfå?

2010-01-27 @ 13:05:38
URL: http://www.eventosaurus.se
Postat av: Linda

Ja exakt, vem ska du ringa??? Och visst, nu kan vi vara likisar med prickiga klänningar. Tjusigt värre. Men min får stanna hemma ikväll.

2010-01-27 @ 13:23:30
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/
Postat av: Angelica

Heja, heja! Men vad är det för kändis du ska ringa?

2010-01-27 @ 15:42:40
URL: http://heartglitch.blogg.se/
Postat av: stina

Kändis! Hur kommer det sig att du har numret till en kändis? Eller är det en sån där F-kändis? Typ Godzilla från Villa Medusa eller vad det var...Jag håller tummarna för det personliga mailet!!

2010-01-27 @ 16:31:38
URL: http://blogg.stinamedk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0