Trots & ångest.

Trotset fortsätter & jag håller andan tills alla "Nej" är förbi... Puh... snart blir jag galen. Sängen var iaf en hit i några timmar & han somnade gott i den. Klockan 22 vaknade Algot dock med tokångest & skrek tills jag gav upp & han fick sova mellan mig & Johan. Trots det vaknade han & sa "Neje" mitt i natten tills jag tröstade honom med att jag faktiskt fanns där.

Idag har jag varit hos jobbcoachen & det kändes riktigt givande. Efter det lunchdejtade jag med Stephanie, shoppade underkläder & hämtade trotspojken å dagis. En riktigt bra dag med andra ord!

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh herregud. Vill inte skrämma dig, men det verkar inte bli bättre ju äldre de blir... hade ett helt gäng trotsiga 11 åringar igår att fajtas med. Sjukt jobbigt.

2010-01-19 @ 16:59:27
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/
Postat av: Linda

Men musikgalor gillar du väl? P3 Guld kan nog bli lite kul. Det är ju Annelies gamla rockälskling som spelar i det där bandet;) Värt att se bara därför. Och handbollen. Det kommer ju komma som TP-fråga om 20 år hur det gick för Sverige i Handbolls-EM 2010, så man måste ha koll vettu:)

2010-01-19 @ 18:07:55
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/
Postat av: Linda

Aha! Ja det kanske vi gjorde. Visste väl att jag kände igen dem ändå på nåt vis. Snacka om att ha minne som en guldfisk. Åh, gratisPopaganda, det var tider det...

2010-01-20 @ 10:30:12
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0