Insomnia

Inatt sov jag knappt nånting... sånt händer inte mig. Jag brukar somna så fort jag släckt lampan... men inte nu. Nåt har hänt. Det är stress i alla vrår och jag vet varken ut eller in. Jag vet vad jag vill, men inte hur jag ska komma dit. Fucki...

Trots dagens regnväder och knäont ser jag fram emot den här kvällen. Annelie & Markus kommer och vi ska äta Jamie Olivers goda köttbullar... Jag gillart. Ingen alkohol står på schemat och inte heller någon efterrätt. Vi måste börja med bättre matvanor nu jag & Johan. Vi ska snart på två bröllop och då vill vi gärna kunna komma i något klädesplagg. Blir lättare då.

Här vill jag svära högt. Men sånt gör jag helst inte på bloggen. Så ni får fantisera och på något sett tänka att mina tankar är aningen ångestladdade nu. Men inte helt och hållet... jag mår bra också. Jag lovar. Det är som någon slags bitterljuv kombo.


Lite rost i Galtström.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Ni var ju fortfarande uppe i norr då! Men vi borde leka asap.

2010-08-09 @ 15:17:55
URL: http://heartglitch.blogg.se/
Postat av: Linda

Vassego:)

Snart är allt som vanligt igen! Vi ses om 1,5 vecka. Vi kanske hinner leka lite innan också, men jag ska ju på bröllop nästa lördag och på måndagen tänkte jag städa och hinna baka så att du och Annelie får gott fika:) Saknar dig. Puss!

2010-08-12 @ 22:03:32
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0