Deppgrop

Trots att solen skiner ute och lägenheten är relativt städad så är det en dålig dag idag. Kanske för att det är söndag och söndagar alltid är dåliga dagar. Jag vet inte. Känner mig totaldeppig med bara några nypor hopp kvar. Det hoppet måste jag hålla hårt i för jag är livrädd för att sjunka ner i en riktig deppgrop. Hamnar jag där så får jag aldrig ett jobb.

Bästa sätten för att bli av med depp är för mig att ta timlånga promenader, baka och äta choklad. Så det ska jag nog göra idag. Alltihop! Jag vet inte hur det ska gå till... men jag gör vad som helst för att bli glad igen. Ska även kramas med Johan och Algot... de är bra energigivare.

Kommentarer
Postat av: Linda

Pepp, pepp! Imorgon och på tisdag ska du ju gå rolig kurs. Och så lunchmöte med mig och Stina på ons. Det blir bra det här ska du se.Hoppas du får massa sol, choklad och kramar idag så blir du nog glad och pepp igen. Pusssss!

2010-03-07 @ 14:03:19
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/
Postat av: stina

Inte vara ledsen. Tänk istället på hur du kommer briljera på EpiServer-kursen. Ojojoj, kommer lärar'n säga. Det här var ett begåvat fruntimmer!

Och tack för igår!! Det var en kalasdag. Det måste vi göra om nån gång snart. Vi kan nästan jämt.

kramar

2010-03-07 @ 15:20:35
URL: http://stinamedk.se
Postat av: Annelie

Mmm..lilla fisen. Söndagar är alltid vidriga och var inte orolig för att du kommer att deppa ihop. Du mår bättre redan imorrn! Puss sköna!

2010-03-07 @ 16:23:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0