Fröken duktig är dålig

Det blev en höjdarhelg och till höjdarhelgen finns bilder... men dem får ni inte se nu för jag är trött.

Jag kan istället berätta att jag fortsatt mitt ihärdiga fröken duktig-jobbsökande utan att få något som helst napp. Idag ringde jag fem samtal och skickade iväg två ansökningar. Men just nu vill jag ge upp. Hur kan jag undgå att få jobb... gång på gång? Jag kan inte vara så jävla dålig. Jag vet ju att jag inte är det. Om jag vore dålig så skulle jag inte ha så fina kompisar, alltid fixa så bra fester och ha så många tjusiga noveller i bagaget. Det är ologiskt. Varför är jag så dålig på att sälja in mig själv? Hur ska jag göra?

Johan tycker att jag ska stryka min familjebild ur mitt CV, men det gör jag bara inte. Det finns ingen anledning till att jag skulle vilja jobba på ett företag som skulle stryka en mamma från rekryteringen bara för att hon är mamma. Dessutom är Algot det största som finns i livet och honom stryker jag inte för någon.

Ikväll är det bara skit på TV och min bok var inte så bra som jag hade hoppats... men jag ska nog ändå dyka in i den. Ju fortare jag läser ut den desto fortare får jag börja å en ny bok.

So long!

Kommentarer
Postat av: Linda

Folk är onda och dumma i huvudet helt enkelt. Vi kanske kan ta en koll på varandras CV:n imorgon och se om vi kommer på något bra ihop? Jag tycker inte heller att du ska stryka familjen. Den är ju en del av dig.Oj. Måste man läsa ut en påbörjad bok innan man får läsa en ny? Skit också.

2010-03-01 @ 23:58:33
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/
Postat av: Annika

Upp med hakan. snart vänder det. Vill de inte ha en mamma som anställd är det inget bra företag ialla fall!!! Å hur kan man motstå en bild på Agge??? ja ite vet jag....Vi håller tummar å tassr att det snart vänder!!!!

Kramar från johankusin Annika =)

2010-03-02 @ 01:35:22
Postat av: stina

Du är inte det minsta dålig. Men det är ju en dog-eat-dog värld där ute och de flesta jobb fås genom kontakter och internrekryteringar. Så det är riktigt tufft för er som försöker ta er in från utsidan. Jag är så galet imponerad över hur du orkar hålla i och söka, söka, söka hela tiden. Superimponerad!

Vad gäller bilden kan jag bara hålla med. Jag har också en speciell bild på mitt CV som B ifrågasatte. Men jag ville inte ha en chef som inte fattade min bild så den fick vara kvar. Man kan ju inte bli en annan person för att få ett jobb. Då kommer man ändå inte trivas.

Jobba på duktiga Sofie!! Du får ett jobb när som helst! Det måste du, för du är så bad-ass-bra!!!!

Massor av kramar

2010-03-02 @ 09:36:34
URL: http://stinamedk.se
Postat av: stina

aha.... =) det är alltså bara jag som använder knepiga bilder. =)

men jag håller kvar vid min åsikt. man ska inte låtsas att man är nåt man inte är. iofs kan du ju berätta om din familj när du kommer på intervju och redan har charmat dem av stolen. men jag fattar hur du tänker.

2010-03-02 @ 09:46:13
URL: http://stinamedk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0