Om att blogga

Det blir inte så fasligt många blogginlägg nu. Mest för att min dator har dött, men i helgen handlar det om att magsjukan har fördärvat min kropp och själ. Inatt har jag dock sovit som en stock & det är snart dax att åka mot svärföräldrarna för att hämta Algot, som mirakulöst klarat sig från eländet. Puh! Jag hoppas verkligen att jag & Johan har slutat smittas nu... för man önskar inte ens sin värsta fiende magsjuka & då önskar man Algot det allra minst i världen. Och Katarina... du får inte få magsjuka... gud vad hemskt som gravvo.

Datorns farväl har dock fått mig att bejaka mina lite väl kreativa sidor. (de som får mig att nästan gå sönder för att jag inte skriver, fotar eller pysslar) Jag har nu börjat rita/skissa igen & det var ju sisådär fem år sen jag hängav mig till den hobbyn sist. Tråkigt eftersom man alltid borde göra allt man älskar. Men det skullle ta så mycket tid om jag både ritade, sjöng, spelade, spådde, skrev, gjorde halsband, fotade, bakade och lagaded mat hela tiden. Men kanske är det som ett litet tecken på att jag borde avsluta sofieflikkans blogg & starta en fräschare med inriktning på mat & bak... med en gnutta pyssel. Sen så kan jag nog inte låta bli att skriva lite om Algot med, men det finns liksom inte ett lika stort behov av det nu när han inte är bebis längre.

Jag faccineras iofs fortfarande av att han kan räkna till tolv och att han kan delar av alfabetet... men jag har för länge sedan insett att han är världens klokaste lilla pojk. Tacka gudarna för det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0